Kamera

Valokuvaus

 

· Yrityskuvaukset · Henkilökuvaukset
· Kuvituskuvaukset · Brändikuvaukset

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Bristol

Portfolio

Esport Bristol - Yrityskuvaus
Tilat ja palvelut kuvattiin kuntokeskuksen markkinointimateriaaleihin. Upeina malleina salin asiakkaat!
Lääkärilehti - Lehtikuvaus
Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan kuviin toivottiin aitoa tunnetta: perinteistä henkilökuvaa haluttiin välttää. Kuvaus haastatteluineen hoidettiin kuvattavan aikataulun mukaan kolmessa vartissa.
Kohina - Henkilöstökuvaus
Urbaanin arkkitehtitoimiston henkilöstökuvien itseoikeutettu näyttämö oli elävä kaupunkiympäristö. Kuvat otettiin yrityksen verkkosivu-uudistuksen yhteydessä.
Proselectum - Henkilöstökuvaus
Uusien työntekijöiden henkilöstökuvat otettiin edellisten kuvien tyyliin: kuvat otettiin yrityksen toimitiloihin rakennetussa studiossa. Puolivartalokuvat tehtiin vaalean raikkaiksi ja taustaltaan neutraaleiksi.
“Nina saa kuvauskohteista parhaat puolet esille, on kyseessä sitten S-marketin myyjän henkilökuvaus tai Sokoksen kosmetiikkaosasto. Ninalla on ihailtavan itsenäinen ja reipas työote ja hän tekee kaikkensa, että lopputulos on varmasti asiakkaalle mieluinen. Olemme tehneet hyvää yhteistyötä pitkään, ja voin kokemuksesta sanoa, että yhteistyö Ninan kanssa on paitsi joustavaa ja vaivatonta myös hauskaa!”
Sisältöpäällikkö Kirsi Särkkä, SOK Media
"Kun Nina buukkaa kuvauksen, tiedän että tulossa on kiva ja innostava kuvauspäivä. Ammattitaitoisessa tiimissämme työt sujuvat aina mukavasti, ja rento ilmapiiri heijastuu myös kuvattaviin ja kuviin.”
Riia Koivisto, Meikkaaja & kampaaja, FAB
"Olen yrittäjä ja tarvitsen jatkuvasti tuoreita kuvia markkinointimateriaaleihini. Ninan kanssa on suuri ilo työskennellä. Hän on kovan luokan ammattilainen, joka osaa ohjata ja opastaa kuvattavaa juuri oikealla tavalla ja luoda näin parhaat mahdolliset puitteet todella onnistuneille kuville."
Työyhteisökouluttaja ja coach, mindfulness-ohjaajien kouluttaja Taina Siukola, Inspiral Coaching Oy