Kamera

Kuvausprojekti on aina pieni jännä seikkailu

Jokainen kuvausprojekti on omanlaisensa kokonaisuus, joka suunnitellaan ja ideoidaan asiakkaan kanssa huolella etukäteen. Tavoitteena on usein saada kustannustehokkaasti kuvamateriaalia asiakkaan kaikkiin tarvittaviin kanaviin ja materiaaleihin.

 

”Olen tehnyt Ninan kanssa yhteistyötä vuosia lukuisissa erilaisissa projekteissa tapahtuma- ja henkilöstökuvauksista aikakauslehtikuviin ja videotuotantoihin. Nina on superammattilainen, jonka kanssa yhteistyö on aina mukavaa ja lopputulos priimaa!”

Janne Laukkanen, Suomen Lakimiesliitto

 

” Nina on kuvannut meille monipuolisesti kansikuvista henkilöjuttuihin ja reppareista videoihin. Nina on taitava ja omatoiminen kuvaaja, joka osaa tuoda erilaisista persoonista parhaat puolet esille. Yhteistyö Ninan kanssa on aina saumattoman sujuvaa. Monet kuvattavat ovat kehuneet Ninaa, miten kivaa hänen kuvauksissaan on ollut.”

Kirsi Särkkä, SOK Viestintä

 

”Swecon ja Ninan hyvä yhteistyö on jatkunut jo vuosia. Olemme järjestäneet yhdessä johtoryhmämme valokuvauksia ja hyödyntäneet kuvia hyvin monipuolisesti mm. Swecon kotisivuilla. Nina on tehnyt myös pitkäikäisiä palveluvideoita niin meidän sisäiseen kuin ulkoiseenkin käyttöön. Nina on helposti lähestyttävä, aurinkoinen ja luotettava kumppani ja hänen kanssa on mahtavaa tehdä töitä. Työn tulokset ovat aina laadukkaita ja arvojemme mukaisia.”

Katja Tuutti, Sweco Finland

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

• • •